Rudy is er!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van donataennicoline - WaarBenJij.nu Rudy is er!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van donataennicoline - WaarBenJij.nu

Rudy is er!!

Door: Donata en Nicoline

Blijf op de hoogte en volg

03 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo!!

Voor iedereen die het weten wil: Rudy is gearriveerd! Gistermiddag (donderdag) is hij geland. Donata en Nicoline hebben hem opgehaald vanaf Flamingo airport. Hij vindt het hier heerlijk! Lekker temperatuurtje en heerlijk relaxed.

Na aankomst zijn we naar ons huisje gereden en daarna even bij Bongo's wat gedronken, want Jorn en zijn moeder hadden gekayakt naar Klein Bonaire en we moesten hun even ophalen vanaf Bongo's. Vandaag (vrijdag) zijn we het 'centrum' even in geweest en daarna lekker gesnorkeld, was erg leuk!

We hebben samen nog een heerlijk lekkere vakantie hier, we gaan er ook heerlijk van genieten! Hij is wel toe aan de zon (wit zeg!) en vakantie. We zitten nu te genieten tijdens happy hour in city cafe, zie de foto's! Maandag gaan we Donata's moeder, broertjes en collega van moeder ophalen, gezellig!

We houden jullie op de hoogte via deze site (dus Johanna: de site is nog actief en geniet van de foto's van zoonlief)

Tot de volgende keer maar weer, we gaan nu even onze Brights opdrinken en een hapje eten bij city cafe!

Sita, (Nicoline's moeder) Van harte gefeliciteerd vandaag! (3 febr) we drinken er alvast 1 op, tot snel!

Liefs ons

• 04 Februari 2006 - 09:10

Jacqueline:

he donate,,,eindelijk is hij er, hehehe, uds....nu leker vakantie vieren, en dan feesten!! laat R. maar snel een lekker kleurtje krijgen, wel erg erg erg wit! vergeleken bij jou! alles verder goed?? tijd vliegt om he, nog maar ff en dan zit je alweer in nederland, de dagen worden hier al weer wat langer gelukkig,. ik mail je verder op hotmail! he groetjes uit Gerkesklooster.
    Jacqueline

• 04 Februari 2006 - 10:14

Johanna:

Hoi, wat lekker hé, dat jullie nu weer samen zijn.
    Geniet er nog lekker van de komende weken en ook veel plezier met je moeder en de vrienden volgende week.
    Groetjes, Mam Harm en Alice.

• 04 Februari 2006 - 12:41

Rudolf:

Ik wil ook weer terug....
    Prettig weekend allemaal, geniet er nog maar even lekker van. Groeten uit een zuivelachtige omgeving
    xxx

• 04 Februari 2006 - 13:52

Sake En Anneke:

Hallo Rudy en Donata,
    eindelijk Rudy je bent bij Donata,je hebt er zo naar uitgekeken.Geniet nu maar fijn van de dagen die gaan komenen wensen jullie nog een fijne vakantie . Groetjes en een knuffel. Pap en Anneke

• 04 Februari 2006 - 13:56

Nynke:

Hallo Donate en Nicoline.Donate veel plezier met je Rudy en Nicoline sterkte je laatste weken daar. Groetjes uit Joure.

• 04 Februari 2006 - 19:09

Trijnie:

Hoi Nicolien en Donata,
    donata, wat leuk dat je vriend er is! En Nicolien, de groetjes en een dikke knuffel van ons allevier!

• 05 Februari 2006 - 09:19

Saskia:

Hallo,
    Ik lees dat alles goed gaat en dat jullie stage er bijna al weer op zit. Begreep van collega's dat de dames die bij jullie zijn geweest erg bruin teru zijn gekeerd. Nicoline, mooi dat alles zo lekker verloopt, het lijkt mij een geweldige belevenis op zich. 'k zal de verhalen straks wel van je horen. Hartelijke groet en voorzichtig aan.
    Saskia

• 05 Februari 2006 - 15:23

Kim Max:

leuke fotos hier is het nat en koud we hopen dat jullie nog een fijne vakantie hebben en lekker weer rudy moet echt nog bijkleuren

• 05 Februari 2006 - 15:30

Tonny Liesbeth:

van ons ook de groetjes en een prettige vakantie samen moi

• 05 Februari 2006 - 16:27

Orika:

Hallo Dushi's,

Bon dia!
    Goh, ik krijg echt heel veel heimwee als ik de foto's allemaal zie, jullie allemaal nog steeds in de korte broek, wij inmiddels weer de dikke koltrui aan en weer heel hard aan het werk(?????)
    Geniet er nog maar even lekker van, kan nu nog. Dikke knuffel van mij en tot "schrijfs" en uh...poco poco he, hoiiiii

• 06 Februari 2006 - 08:09

Marieke:

Hey Donnie en Nico, wat fijn dat Rudy er is!! Heel veel plezier de laatste weken en genieten hè!!!
    Dikke tut Marieke

• 06 Februari 2006 - 14:07

Yvonne:

Hé, grunnegers.

Ik zie dat het al zeer mooi gaat daar (foto's) maak er no een paar mooie(veur as you wat older bin'n)geniet ervan en tot wederziens.

Houdoe

• 06 Februari 2006 - 18:25

Marieke De Vries:

Hallo Zus en Donata! Nog 14 dagen en dan is het alweer voorbij! Tjonge jonge zeg, wanneer je het zo bekijkt is het toch wel heel erg snel gegaan of niet? He Sis, pas je een beetje goed op Mama daar met al die Antilianen? Grapje, komt wel goed. Ze heeft er heel veel zin in en ik hoop dat jullie er een onvergetelijke week van gaan maken! Donata jij ook nog veel plezier met je mannetje en tot mails.
    Heel veel liefs van Marieke

• 07 Februari 2006 - 00:37

Willem:

Willem is er!!!!!!!!!

• 07 Februari 2006 - 11:24

Ina Boersma:

Hallo vakantiegangers, dat ziet er goed uit iedereen vrij en heerlijk weer. Voor jullie vermaak het is hier vies grauw/ grijs weer en iets vochtig. BRRRRRRRRRR. Geniet nog maar even van de rust, voordat de overige vakantiegangers er zijn. Ik wens jullie allen een heel fijne tijd toe en tot gauw. Groetjes Ina en de rest.