Antiliaanse bruiloft....
Door: Donata en Nicoline
11 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Rudy en Donata zijn getrouwd!!
Het is voor sommigen van jullie misschien wat onverwacht maar het is echt waar!
Gisteren was voor ons 'de dag'! Gisteren hebben we elkaar het ja-woord gegeven op het tropische Bonaire. Het was een erg gezellige dag met een paar familieleden en een handjevol vrienden. Om 12 uur 's middags zijn we in het gemeentehuis getrouwd en daarna hebben we heerlijk genoten van een antiliaanse lunch in de 'knoek'(tussen de cactussen en geiten en kippen). Aan het eind van de middag hebben we nog een duik genomen en hebben we gezellig nagepraat onder het genot van een drankje bij strandtent Bongo's.
Voor een impressie zie de foto's....
11 Februari 2006 - 15:46
Johanna:
Hallo, Donata en Rudy, ook namens Harm en Alice van harte gefeliciteerd.
Leuk de foto s ik heb ze direkt opgeslaan. Wat zitten jullie daar samen gezellig te luchen, heel erg leuk, de foto's.
Donata ziet er ook mooi uit. En leuk dat jullie even hebben getelefoneerd, Groetjes, Mam, Harm en Alice -
11 Februari 2006 - 16:47
Marieke De Vries:
Van Harte Rudy en Donata met jullie huwelijk en dat jullie samen nog maar heel oud mogen worden!!!
Geniet nog maar lekker van jullie "witte broodsdagen" op Bonaire. En Nico: Heel veel plezier met Mama morgen, nog een dikke dag en dan is ze bij jullie. Heel veel plezier. En maak er samen een onvergetelijke week van!!
Heel veel liefs en een ongelofelijk dikke kus van mij. Ennne ik wacht je op de 20e hoor!!!
xxxxx -
11 Februari 2006 - 17:01
Liesbeth, Johanna, Alice, Kim, Max, Harm, Tonny:
stelletje boefjes.....
van harte gefeliciteerd
van ons allemaal, leuke foto's hoor !! dikke kus van kim ( en van ons allemaal natuurlijk ) -
11 Februari 2006 - 18:13
Alice De Mare:
Donata en Rudy van harte gelukwenst met hjullie huwelijk. Ik hoop dat in jullie huwelijk ook veel zon en warmte aanwezig mogen zijn. -
11 Februari 2006 - 18:53
Jacqueline:
van harte gefeliciteerd met deze happening Donate!! een heel lang liefdevol leven samen!!
lots a love!!
Jacqueline -
11 Februari 2006 - 19:31
Rudolf:
Van Harte Proficiat, samen heel veel geluk en gezondheid toegewenst en laat je man nooit meer zo lang alleen. Trouwens leuk trouwboeketje. Ik hoop dat jullie een superdag hebben gehad, gaan jullie ook nog op huwelijksreis??.. (geintje)
Groeten Rudolf
en euh Nicoline ik ben al bezig met het huis weer een beetje op orde te brengen. veel liefs XXX -
11 Februari 2006 - 19:33
Jan En Dirktje:
Donata en Rudy, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, wat een mooie plek om te trouwen!!!!!!! we wensen jullie samen een lang en gelukkig leven toe! en geniet nog even van een mooie honeymoon jan en Dirktje -
11 Februari 2006 - 21:59
Roosje!:
Donnie en rudy gefeliciteerd!!! Zo te zien was hartstikke leuk! Mooie jurk ook ;)
Meiden tot gauw.. Veel plezier de laatste dagen.. Kus! -
11 Februari 2006 - 22:17
Orika:
Hallo Donata en Rudy,
Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Hoop dat jullie een hele mooie, onvergetelijke dag gehad hebben.Wens jullie heel veel geluk samen!
Hartelijke groetjes van mij en tot ziens.
PS doe je ook de groeten aan de rest? -
12 Februari 2006 - 00:07
Rianne En Jan:
Nogmaals: van harte!
Zo te zien is het een mooie dag geworden.
Trouwens: bekend kaartje die je daar vasthoudt!!
(ps: vonden jullie de rest ook leuk?) -
12 Februari 2006 - 11:25
Alie:
Hallo Donata & Rudy, Van Harte Gefeliciteerd met deze mooie dag!!!!
Liefs Alie Flootman -
12 Februari 2006 - 16:10
Joyce En Marten:
Rudy en Donata van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Het beste gewenst voor de toekomst! Geniet nog maar even van het mooie Bonaire.
Groet,
Joyce en Marten -
12 Februari 2006 - 16:36
Danielle:
Van harte gefeliciteerd Donata en Rudy!!! Ik wens jullie heel veel geluk,liefde, wijsheid en humor toe!!! Geniet nog maar even op mooi Bonaire!!
warme knuffel uit koud en nat nederland -
12 Februari 2006 - 19:03
Anne-jan, Yvonne En Hannah:
Hallo,
Goed idee, groot gelijk, mooie dag?, ben benieuwd naar de rest van de foto's. We willen nog wel taart.
groetjes,
Anne-Jan, enz... -
13 Februari 2006 - 17:21
Sake En Anneke:
Hoi Donata en Rudy, van Harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.Jullie zien er allebei,mooi uit.Hardstikke leuk,trouwen op Bonaire een mooi idee. Geniet samen nog even van de dagen op Bonaire,wij wensen jullie veel geluk en gezondheid in jullie huwelijk..Dikke knuffel van Pap en Anneke -
13 Februari 2006 - 21:33
Trijnie:
Donata en Rudy,
Van Harte Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik wens jullie veel geluk. Enne nicolien tot snel hé, ik zie ernaar uit je weer te zien. dikke kus, Trijnie -
13 Februari 2006 - 21:36
Trijnie:
Hoi nicolien,
Ik wens je een onvergetelijke tijd met je moeder op bonaire! Het lijkt me erg bijzonder.
Veel plezier samen! -
13 Februari 2006 - 22:09
Hendrik:
he nico en don
we hebben het leuk gehad op Bonaire. het is zo relaxed he, bedankt voor het lanchen, en veel plezier de laatste dagen.
greets -
14 Februari 2006 - 07:22
Oriana:
leukkkkke site
mooie herrineringen aan je stage periode.
Nicoline hele leuke natuur foto's zou je die voor mij willen mailen ?
groetjes oriana
orianafrans@hotmail.com -
14 Februari 2006 - 11:11
Ans:
nog es bedankt voor alle gezelligheid en voor de lift naar het vliegveld!
Jorn en ik hebben goede reis gehad met gelukkig ook lekker wat turbulentie, haha (opmerking voor margreet!)
we zien elkaar vast nog es terug!
geniet nog maar lekker van de warmte, ik doe mijn best om de positieve kant van de kou weer te zien (houtkacheltje, berenburger,gezellig dikke sokken aan, mm, moet lukken!) -
15 Februari 2006 - 13:52
John:
Donate en Rudy ,
Van harte gefeliciteerd, en heel veel geluk samen !
PS.
Rudy, in de Coach van het jaar competitie sta je al 86 punten achter. -
17 Februari 2006 - 19:03
Trees En Marriët:
jeetje Donata wat een verrassing, Marriët zat op jullie site, zegt ze ze zijn getrouwd! Hartstikke Gefeliciteerd, wensen jullie veel geluk en liefde. maar ja nu maar afwachten of Rudy het nw.huis goed heeft ingericht ha ha. gr.en X spreken elkaar hopelijk gauw. -
17 Februari 2006 - 22:44
Hidde En Mary Kornelius:
Van Harte Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
Welkom thuis en in jullie nieuwe huis.
Proficiat van Hidde en Mary en de kinderen. -
18 Februari 2006 - 17:19
Jolanda Kornelius:
Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat een leuk idee om het op bonaire te doen.
Tegelijkertijd een mooi huwelijksreis!!
We zien jullie wel weer in Nederlnad.
Groetjes en nog veel plezier.
Jolanda -
20 Februari 2006 - 10:09
Wilma En Rudy En Kids:
van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk
maak er nog maar een paar mooie dagen van -
22 Februari 2006 - 13:02
Jean Le-Beyeuc:
Van harte gefeliciteerd! Romantischer huwelijk kan bijna niet. Veel geluk toegewenst!
Jean