Een teken van leven! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van donataennicoline - WaarBenJij.nu Een teken van leven! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van donataennicoline - WaarBenJij.nu

Een teken van leven!

Door: Donata en Nicoline

Blijf op de hoogte en volg

30 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Jaja wij leven nog! Het is alweer even geleden dat er een nieuw berichtje van ons op de site staat. Maar bij deze een nieuwe up-date.

De collega's van de dokterswacht Friesland vertrekken vannacht weer richting het koude Nederland. Ze hebben hier genoten van een heerlijke vakantie, volop zonneschijn en veel plezier! Ze hebben genoten van het strand en de zee, ze hebben gekayakt naar klein Bonaire en rondgereden in het mooie Washington park (natuurpark). Ook het nachtleven van Bonaire heeft hun ook goed gedaan (zie de foto's). Afgelopen weekend zijn ze voor 2 dagen vertrokken naar Curacao waar ze gewinkeld hebben en de mooie baaitjes hebben bewonderd. Ze zullen voldaan en goed gebruind weer terugkeren!

Met ons gaat het ook goed, de stage loopt bijna ten einde. Nicoline gaat nog anderhalve week stage lopen, ze gaat vannacht de nachtdienst in voor 3 nachten. Donata heeft nog vakantie tegoed en werkt deze week nog 2 dagdiensten en heeft dan vakantie! Rudy komt donderdag aan. Volgende week vertrekt Donata, samen met Rudy naar een ander onderkomen. Samen met vrienden verblijven ze in een bungalow met iets meer comfort en privacy. Nicoline blijft samen met Jorn, Sanne en Jorn's moeder in het roze huisje.

Tot de volgende keer!

• 30 Januari 2006 - 21:56

Johanna:

Hallo, Allemaal, ja het einde komt in zicht he?
    Dat is lekker, nog even werken en dan komt Rudy deze week. Ik hoop dat hij een goede vlucht heeft.Ik mail je nog even prive Donata, had er weinig tijd voor
    Groetjes, Mam Bos

• 30 Januari 2006 - 22:34

Lies:

Alweer mooie plaatjes..geniet er nog maar even van. Nicoline werkse vannacht!
    xxx Lies

• 31 Januari 2006 - 04:21

Roosje!:

Ey nico en donnie! Ik moet zo werken, tis nu vet vroeg en ben gister tot veel te laat naar hooghoudt geweest (stom!).. Maar ben wel klaar inmiddels met de studie dus das wel relaxed! Het serieuze leven is begonnen; kw voor 5 opstaan (verschrikkelijk!) en dan met de bus, maar ja; je moet er wat voor over hebben.. Wann komen jullie precies terug??? Ik hoop snel!!!! Ladies, tot later moet er zo vandoor, dikke kussen roos

• 31 Januari 2006 - 15:17

Rudy:

SPANNEND!

Heb er enorm zin in. Kom er bijna aan. Heb mijn laatste werkdag gehad inmiddels. Zet het biertje maar (ijs)koud. Vlucht komt wel goed, mam.

Gr,
    Rudy

• 31 Januari 2006 - 18:08

Sake En Anneke:

Hallo Donata en Nicolien,jullie stage zit er bijna op,wat zullen jullie genoten hebben van mooi Bonaire.Maar de stage was ook belangrijk natuurlijk.We hebben jullie mooie site,s steeds met belangstelling bekekenen gelezen. Voor jou en Rudy nog mooie dagen op Bonaire,geniet er maar lekker van.
    Dikke knuffel van Pap en Anneke.

• 31 Januari 2006 - 19:54

Pascal:

Nog 1 weekje!!!!!!! Lizzy poept bijna in haar broek omdat ze moet vliegen. Maar we hebben er erg veel zin in. Het is maar goed dat Rudy nu vrij is en bijna vertrekt, hij werd met de dag onrustiger. Op het werk was hij niet meer in de hand te houden, alles vloog door de lucht op mijn kamer. Nou, goed tot over 1 weekje!!!Dikke pakkerd, Pascal en Lizzy

• 31 Januari 2006 - 22:21

Alice:

Wat een leuke foto's van jullie. Ik hoop snel de verhalen van de meiden te horen. Nog even volhouden en genieten van de omgeving enb het weer. Veel plezier als je moeder er is. Dikke tuut, Alice

• 01 Februari 2006 - 12:33

Femke Haga:

Hey Nicoline! Echt leuk dat je op Bonaire stage loopt! Ik vind dit een kei mooie site, mijn complimenten voor jou en Donata! De foto's zijn prachtig. Ik zou nu ook wel een keer naar Bonaire toe willen gaan, lijkt me geweldig! 4 maanden is wel een lange tijd, maar als ik de foto's bekijk en de berichten lees, is het zowat een vakantie en vakanties gaan altijd weer snel voorbij. (Of valt dat wel mee?) Het werk daar bevalt je wel? ik hoop het! Ik wens jou nog een hele fijne tijd daar en Rudolf wens ik nog heel veel sterkte met Nicoline moeten missen :D
    Ik blijf de site volgen...
    Groetjes xxx Femke

• 01 Februari 2006 - 15:08

Danielle:

Brrr, weer terug in ijskoud nederland van de prachtig blauwe zee naar mijn bevroren vijver maar wel met een prachtige vakantie achter de rug!!
    Genieten jullie nog maar lekker daar heel veel dank voor jullie gastvrijheid en ik gooi mijzelf zo in het koude weer om in Sneek boodschappen tegaan doen. Hebben daar geloof ik geen Happy hour, min puntje!! Rudy, GENIET daar op Bonaire en het bier is echt heel koud en lekker!!
    Liefs danielle

• 02 Februari 2006 - 07:59

Ina Boersma:

Hoi Donata en Nicolien, zoals altijd weer prachtige plaatjes. Nu zijn echt de laatste loodjes aangebroken. De stage zit er bijna op en er is hoog bezoek uit het koude Nederland onderweg naar je toe. Wordt daar waarschijnlijk een groot feest. Heerlijk dat weerzien. Zit je al bijna op het vliegveld Donaat? of hoe zit dat. Volgens mij worden hier al allerlei koffers gepakt.
    Ik wens jou/ jullie nog een hele fijne gezellige tijd toe en wie weet tot gauw weerziens.
    Groetjes van ons allemaal, Ina.

• 02 Februari 2006 - 22:00

Johanna:

Hallo, Donata en Rudy, kunnen jullie nu nog wel gebruik van deze site maken?
    Is Rudy al aangekomen? Hahaha, heb er de hele dag aan gedacht.
    Maar jullie hebben het nu te druk om iets op de site te zetten, dat begrijp ik wel.
    Veel plezier, jullie daar allemaal de komende weken, Groetjes, Mam, Harm en Alice

• 03 Februari 2006 - 16:14

Jan En Dirktje:

hallo Donata en Rudy (ben je er al?)
    geniet van de vakantie een leuke afsluiting van de stage periode!
    blijf vooral genieten van het mooie weer 'tis hier een kwakkelwintertje

groetjes
    Jan en Dirktje