Gelukkig nieuwjaar!
Door: Donata en Nicoline
04 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
Hier was het erg gezellig met oud & nieuw! Wel raar om het hier mee te maken, maar wel een leuke ervaring.
30 december was Rudolf jarig, dit hebben we gevierd tijdens happy hour op plaza en daarna werd het feest voortgezet bij Karels en de Kentucky Fried Chicken.
31 december hebben we rustig aan gedaan en het huis wat opgeruimd. 's Avonds zijn Nicoline en Rudolf uit eten geweest en Jorn en Donata zijn thuis gebleven. Wij hadden Youp ook op de tv! hadden we toch een beetje een 'oudejaarsavond-gevoel'. Het was wel op de Nederlandse tijd uitgezonden, dus om 19 uur was het afgelopen. We hebben allemaal naar nederland gebeld om onze dierbaren een gelukkig nieuwjaar te wensen. Voor ons was het 'nog lang' geen nieuwjaar. Tegen 23 uur zijn we naar Bongo's gegaan (strandtent). Hier was het erg gezellig met verlichtte bar en tafels en stoeltjes op het strand. Een paar minuten voor 12 hebben we een fles champagne besteld, zodat we om 12 uur konden proosten! Tegen 1 uur begon de band met optreden, ze speelden covers, maar dan de ' rock' variant, erg leuk! We zagen ook de huisarts die in het ziekenhuis werkzaam is. Als drummer! Erg grappig! Op een gegeven moment ging de barbeque aan en hebben we nog een lekker sateetje gegeten. Tegen half 3 waren Rudolf en Nicoline moe en zijn ze naar huis gegaan. Jorn en Donata zijn nog gebleven. Toen het bij Bongo's wat rustiger werd zijn we naar de 'Baracuda club' gegaan. Dit is van Liesbeth kamerling. Het was erg gezellig, met nederlandse dj's. Ook Liesbeth zelf was er (zie foto's). Om een uur of 5 werd het laatse nummer gedraaid, zodat we tegen half 6 in ons bedje lagen. Over BN'ers gesproken; we hebben jack Spijkerman een paar keer gezien bij Plaza op het strand, ook hij was er bij Bongo's op oudejaarsavond. En we hebben nog een acteur gezien uit allstars, z'n naam weet ik niet meer. Wel grappig.
Nieuwjaarsdag hebben we wat uitgeslapen en gerelaxed op het strand. Nicoline was deze week nog 3 dagen vrij omdat Rudolf er nog was. Rudolf is afgelopen nacht weer vertrokken. Hij heeft het hier erg leuk gehad en had dus ook wel wat moeite met afscheid nemen van het mooie Bonaire en natuurlijk van Nicoline!
De rest van de week werken we in het ziekenhuis. het gaat erg goed, we maken veel mee! De ene dag is het wel drukker dan de andere dag, het ligt er maar net aan hoeveel mensen zich 'aanmelden' met klachten. Of hoeveel operaties er gepland staan. Onze presentaties van vorige week zijn ook goed verlopen, veel positieve reacties gehad! We hopen dat we het hier goed kunnen afronden. De tijd begint nu wel wat te dringen. het is maar zo weer februari!
veel liefs!
04 Januari 2006 - 22:47
Gert:
was die dokter beter als muzikant of als arts?
wat doet Jorn voor de kost?
Heeft ie ook een vriendin?Hoelang moet Jorn nog stage lopen?Wat waren de reakties op jullie presentaties en hoe ging dat, wat voor presentatie bedoelen jullie? Het giet blijkbaar niet meer zo erg he? Nog een goede, leerzame en vooral gezellige tijd daar toegewenst door gert. -
05 Januari 2006 - 08:41
Marieke Tho S:
Hoi schatjes,
Wat een leuke foto's weer. Apart ja om oud en nieuw daar mee te maken terwijl het er heerlijk warm is. Arme Rudolf is ook alweer thuis, niks aan he Ruud?!
Geniet ervan, want Nederland is op het moment koud en triest!
Dikke tut Marieke -
05 Januari 2006 - 09:04
Gerda W:
hallo lieve luitjes
hier dan eindelijk weer een berichtje van mij ons
i.v.m ziekte duurde dat nogal lang sorry ik heb natuurlijk veel aan jullie gedacht slijm slijm
allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar heb je ons berichtje nog gekregen nicolien,wij vragen ons af of hij wel aankomt,dikke tut bok gerda en de boys. -
05 Januari 2006 - 12:01
Rudolf:
Ben helaas al weer thuis, alhoewel het wel leuk is familie weer te zien, afscheid was inderdaad niet leuk, ik heb echt een waanzinnige tijd op Bonaire gehad (echt een aanrader) vanaf hier wil ik jullie daarvoor nog 1000 maal bedanken en wil Nicoline voor de laatste loodjes nog veel sterkte wensen. hou jullie taai, veel liefs Ruud -
05 Januari 2006 - 13:35
Donata:
Nou nou Gert, wat een vragen, voor vragen over jorn; zie www.jornopbonaire.waarbenjij.nu, presentaties zie de vorige berichten van ons (wel een beetje opletten he, haha!). -
05 Januari 2006 - 13:37
Jorn:
Hoi Gert.
Jorn loopt stage op Jong Bonaire, een naschoolse opvang voor de jongeren van het eiland. MAar daar krijg ik mijn kost niet van rond haha. Verder heb ik ook een vriendin, ze is al 2 weken hier geweest. Verder is mijn taak om de dames een beetje in toom te houden, maar dat gaat prima.. haha.
Ik vlieg 13 februari weer terug, maar daar heb ik ook wel weer erg veel zin in, want zit hier al vanaf 23 augustus.. Nog meer over mij weten: www.jornopbonaire.waarbenjij.nu
Groetjes -
05 Januari 2006 - 14:29
Astrid Reinsma:
hoe gaat het daar hier gaat alles goed.
en ook nog gelukkig nieuw jaar leuke kerst gefierd.
wij wel.
rudolf is bij ons geweest en nu zit ik achter rudolfs lap top.
en wij passen wel op rudolf.het is hier heel koud vandaag is het o graden.
we hebben hier zelfs sneeuw gehad.
groetjes inkie ma pa en ik(astrid). -
05 Januari 2006 - 16:16
Roosje!:
He dames ziet er tof uit daaro.. Mis jullie echt nu, mr gelukkig is het eind in zicht! Donata ben benieuwd naar jullie huisje, als je terugkomt kom ik even kijken! We keep in touch! Dikke kuss'n -
05 Januari 2006 - 18:53
Janke:
hallo dames
ik wens jullie ten eerste een heel goed nieuwjaar!
wat hebben jullie een gezond kleurtje.
wanneer jullie thuis zijn kom ik langs. erg veel succes met de laatste loodjes. en nog erg veel plezier. -
06 Januari 2006 - 15:54
Marijke:
Heee Donata en Nicoline!
Volgensmij komt het afronden helemaal goed of niet!? Hebben jullie er nog zin in? of beginnen de kriebels om naar huis te gaan al een beetje te komen :)
Gert: voor zover ik weet ben ik volgensmij de vriendin van Jorn ;)
Kus -
06 Januari 2006 - 21:10
Tessa:
hallo nicoline
heb je lekker gezwommen nou bij ons kan dat niet meer wand wij kunnen al schaatsen op natuur ijs
in sondel. zondag hebben we een feestje van oma haar verjaardag maar morgen eerst nog een schaatswetstrijd in duitsland vet cool he
nog veel plezier
groetjes van ons allemaal
doei -
08 Januari 2006 - 14:10
Tante Wil En Oom Thom:
Hallo Dames, Wat leuk is de site he,Wij volgen jullie regelmatig gelijk ook met de foto's die zijn ook leuk Nicoline bedankt voor de kaarten Wij wensen jullie nog een goed en gelukkig 2006. -
08 Januari 2006 - 18:28
Marcel:
Hoi hoi dames en heer,
Het is hier lekker fris in Amsterdam. Ben weer lekker aan het werk. De eerste week in het nieuwe jaar ging prima. Volgende weekend gaan we met de vriendengroep een weekendje naar Epe, ook altijd gezellig. Ff gezellig een hapje een drankje een houtkacheltje ff wat activiteiten, je ken ´t wel.
Ik zou zeggen geniet nog volop van de komende weken in Bonaire. Pak wanneer het kan je rust en ga eens lekker rustig nadenken over wat je echt wil als je weer in Nederland bent. Nu heb je nog volop de tijd om daar eens rustig over na te denken. Eenmaal in Nederland teruggekomen wordt je weer meegesleurd in de draaiende molen. Geniet ervan en have fun!
xxx Marcel -
09 Januari 2006 - 20:18
Ingeborg Fial:
Even via de msn gesproken met Nicoline, super hoor!
Sterkte daar !!! -
09 Januari 2006 - 20:49
Jolanda:
Hoi Donata, hier meld ik me ook weer eens (kijk naar m'n adres!) Geweldige foto's weer, ben helemaal niet jaloers hoor!! Succes met de 'laatste dagen', Wanneer komt Rudy???? Tot mails/bels/ziens.... -
10 Januari 2006 - 09:54
Nynke:
hoi Nicoline, namens Oma bedankt voor de mooie foto. Helaas heeft oma de griep, en kon het feestje niet doorgaan zondag.Nu maar een andere keer, groetjes ook van ons uit Joure. -
10 Januari 2006 - 18:58
Sita:
SURPRISE!!!!!!!!
IK KOM 12 feb NAAR BONAIRE !!!!!
(hoe en wat dat hoor je nog)
Veel Liefs de Mama van Nicolien -
12 Januari 2006 - 15:40
Roosje!:
He Nico wat super dat je moeder nog komt! Leuk man, geniet er maar van zo lang het nog kan.. Ik kan wel dagen slapen heb ik het idee.. Afstuderen hier in NL is helemaal verschrikkelijk!!! Als jullie terug zijn gaan we weer gezellig de donderdagmiddagborrel invoeren!! Kus ;) -
12 Januari 2006 - 19:02
Tanja R.:
Hoi Skat,
Geweldige foto's. Wat zijn jullie heerlijk bruin! Super. Geniet er nog maar lekker van.
Groetjes Tanja -
13 Januari 2006 - 18:41
Lies Haga:
Hoi Nicoline, Donata en Jorn
Jouw moeder belde gisteren ivm met de verjaardag van Johannes, ze vertelde dat jij op Bonaire bent en dat ze binnenkort jou komt bezoeken..(wij wisten niet dat je daar verbleef, anders had ik al veel eerder op jullie site gekeken en gereageerd)
Als ik jullie verhalen lees en jullie foto's zo zie, dan zou ik zo mee willen.
Fantastisch dat je deze kans hebt gekregen om je studie op deze manier af te ronden, maar ook een persoonlijke verrijking van je leven.
Ik wens je nog een heerlijke, leerzame tijd toe en natuurlijk geniet van het bezoek van je moeder.
Lieve groeten uit een koud limburg van Johannes,Sjirk, Femke, Gosse en Lies -
15 Januari 2006 - 10:56
Sophia:
Hoi Nicoline
Ook voor jullie een gezond en gelukkig 2006.
Gisteren Rudolf getroffen bij Fellows, daarom dit bericht. Wij wisten niet dat je in Bonaire zat voor stage. Wat ben je al lekker bruin, als ik de foto's bekijk word ik jaloers. Heel veel succes met je stage groetjes sophia PS: ook van Olav en Eva natuurlijk. -
16 Januari 2006 - 07:59
Gerda Enbouke:
he nicolien,van rudolf hoorden we dat je moeder aan het eind nog gezellig bij je komt wat nog een leuke verassende afsluiting van je stage,geniet er nog maar even van want voor dat je het weet zit je weer in de hectiek van nederland.en dat valt vies tegen volgens rudolf.he meid de groetjes en een dikke tut gerda.