Foto's en het kerstgevoel!
Door: Donata en Nicoline
20 December 2005 | Nederland, Amsterdam
Rudolf is helaas zijn foto camera in de eerste week al kwijtgeraakt, erg jammer want er waren al heel wat mooie foto's gemaakt van de omgeving! De camera is voor 't laatst gezien bij Bongo's beachbar, hier hangen nu A4'tjes met de omschrijving en er is een beloning van 100 gulden voor degene die 'm vindt!
Afgelopen weekend zijn wij; Nicoline, Rudolf en Marcel samen met Nico en Eva naar Curacao geweest. We zijn vrijdagochtend met de 07.00 uur vlucht naar Curacao gegaan. Divi Divi, vergelijkbaar met een klein Flying Doctors toestel.Een hele belevenis. Verder hebben we vrijdag ochtend toen we aankwamen op Curacao gelijk geinformeerd naar een hotel. Van een stagiaire in het ziekenhuis hadden we gehoord dat 'Pelikaan' een goed en goedkoop hotel was.Het hotel was inderdaad goed en niet duur. Vanaf hotel 'Pelikaan' zijn we lopend naar het centrum gegaan.We hebben daar wat gegeten en een excursie geboekt. We hebben een schitterende eilandtour van 4 uren gemaakt.We kwamen langs alle mooie baaien. Tussendoor was er ook tijd om overal even een duik te nemen en schitterende foto's te maken.'s avonds hebben we in Willemstad gegeten en zijn daarna gaan slapen.
Zondag zijn we naar het populaire 'Mambo beach' geweest, we hebben daar de hele dag gerelaxt. Na een snelle hap bij Mc Donalds zijn we weer met Bonaire excell naar Bonaire gevlogen.Donata stond ons op Flamingo airport op te wachten.
Donata is zaterdag lekker gaan relaxen bij Plaza, heerlijk een boek uit gelezen en wat bijgekleurd. Later op de middag was Jorn z'n bed uitgerold na een avondje flink doorzakken met collega's en kwam z'n roes verder uitslapen bij plaza.
Zondag had Nicoline een late dienst en is Donata met Rudolf en Marcel naar Plaza geweest om lekker te zwemmen, snorkelen en te zonnen. Om vijf uur was er weer happy hour, is toch lekker om het weekend zo af te kunnen sluiten, met een mooi uitzicht op de zonsondergang....
Vandaag (dinsdag) kregen we een telefoontje van P & O dat iedereen naar ze toe moet komen omdat er een verrassing is. Wij zijn er ook naar toe gegaan, want het was ook voor stagiaires. Er was een anonieme gift gedaan voor het personeel van het ziekenhuis! We kregen een fles wijn met een waardebon van 45 gulden, die je kunt besteden bij de plaatselijke supermarkt. Geweldig toch?! Er wordt toch nog gedacht aan het ziekenhuis personeel! We kregen ook een kerstpakketje met wederom een fles drank erin. Zo hebben we toch een beetje het 'kerstgevoel'. Het blijft raar hoor om kerst te vieren in een warme omgeving, het is zo anders dan in Nederland, met gezellig warm binnen zitten met kaarsjes aan. Wij gaan waarschijnlijk lekker naar het strand!
Over kerstgevoel gesproken.. we hebben wat foto's gemaakt van de versieringen hier in het ziekenhuis, zodat jullie een indruk krijgen van hoe het er hier uitziet deze periode. We hebben ook een kerstboompje in ons huis! Deze heeft Jorn van zijn vriendin Marijke gekregen. Er liggen al wat kadootjes voor hem onder, maar om het voor ons ook leuk te maken hebben we lootjes getrokken met ons vieren en gaan we ook gedichtjes maken. Gezellig!
Volgende week gaan we een presentatie geven over ons afstudeerproject. We hopen dat er veel mensen zullen komen, wel spannend hoor!
Maar eerst is het kerst, voor iedereen die dit leest:
EEN GEZELLIG, WARM EN LIEFDEVOLLE KERST TOEGEWENST!
Veel liefs uit Bonaire!
20 December 2005 - 21:25
Christien De Jager:
Hoi Meiden,
Door omstandigheden een tijdje jullie site niet bezocht. Ik ben nu weer helemaal bij. Jullie houden ons goed op de hoogte met jullie leuke foto's en tekst. Leuk dat jullie zoveel bezoek uit Nederland ontvangen. Een bijzondere belevenis kerst vieren aan het strand, maar de kerstsfeer ontbreekt niet. Gezellige dagen en succes met alles. Groetjes, Christien -
21 December 2005 - 06:35
Danielle:
Hi meiden nog 4 weken en dan komen wij al weer!!!!
Gaat nu snel zeker met de feestdagen. De kerstsfeer zit erbij jullie al goed in zo tezien!! Fijne feestdagen op het strand.
liefs Danielle -
21 December 2005 - 09:00
Marieke Tho S:
Hey wat ziet mijn oog daar?? Zitten Rudolf en Marcel aan de frozen margherita's aardbei??!! Hmmmmm heerlijk!! Oh wat mis ik het daar! Hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2006!!!
Dikke tut Marieke -
21 December 2005 - 11:14
Marieke De Vries:
Wat weer een leuke foto's. Inderdaad een gek idee, de kerstboom met 30C!! Voor jullie ook alvast een hele fijne kerst en suc6 met jullie presentatie volgende week.
Liefs Marieke
(Nicolien: Mijn oog is weer wat beter, had traanbuisontsteking, ben zondag bij Dr. Hotsma geweest, hebben het nog even over je gehad, heb antibiotica gekregen Chlooramfenical oid, dikke tut) -
21 December 2005 - 14:09
Alie:
Wouter en Ik Wensen jullie hele fijne Kerstdagen!!!! En succes met jullie presentatie volgende week!!
Liefs Alie & Wouter -
21 December 2005 - 14:55
Jorn:
JAAAA de lootjes.. OEF wie heb ik getrokken, SPANNEND!!
Eerste vanavond bbqen et Sorobon en dan de zangkunsten van Marcel en Rudolf horen bij de karaoke at Karels.. Wat werd het? Jantje Smith of toch WHAM met WARM SCHRISTMAS.
Ik heb er zin in!!
Tot vanavond! -
21 December 2005 - 14:57
Marijke:
Heee Lieverds!
Hahaha, wat verbaast mijn lodderoog daar? Het is een kerstboom hahaha! Ik hoop dat jullie een beetje een kerstgevoel hebben in de zon! Maak er 2 leuke dagen van met elkaar, en alle liefde, geluk en gezondheid toegewenst voor 2006!
Kus en knuffel, Marijke -
21 December 2005 - 16:31
Nynke:
hallo allemaal. leuke foto's, m'n neefjes staan er ook schattig op. Fijne dagen toegewenst van Hans en Nynke, Rutger en Sanne . -
21 December 2005 - 19:08
Monique:
Gelukkig hebben ze een mac op curacao, lelystad is ook zo dichtbij, ziet er allemaal heel gezellig uit, niet verkeerd dat strand en uitzicht, jammer dat er gelijk weer drank bij moet...bah. lijkt me ook erg gek kerst in je zwembroek, gelukkig hebben wij wel een witte kerst (not). Nieuws van dit werelddeel: farm dairy draait fruitvla, ook lekker met stoofpeertjes en appel kaneel (ipv al die cocktails), Brenda zit Gerda op de lip, Gerda's auto is ingetaped met krimpfolie, zaterdag bij bedrijfsuitje nogmaals nu met wc papier, dolle pret, gerda rent achter lou aan, Hans was zijn stropdas vergeten, hij heeft een leuke vrouw, harry was in spijkerbroek, het eten was erg lekker en veel, het toetje nog beter, de goochelaar was spannend (niet de man zelf maar zijn act...) fietsenhok is verplaatst en paul speelt fluit (maar dat wist je al).Dat was het nieuws, heel veel plezier ruud met nicolien en de rest van de crew,maar zo te zien lukt dat aardig, fijne kerstdagen dan maar en oja nog 1 nieuwtje...ik word weer mama. Spreek je weer, doei doei -
22 December 2005 - 07:37
Marieke Tho S:
Laatste dagje op het werk, dan drie dagen werken in de kroeg, heerlijk zo'n zin in!! 2e kerstdag zal ik wel, net zoals jullie waarschijnlijk, laveloos onder de kerstboom liggen! Hele fijne kerst en een dikke tut aan iedereen!! -
24 December 2005 - 20:08
Marcel:
Hallo Sjaakies,
Nogmaal bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke vakantie die ik heb mogen ontvangen. Ik ben veilig aangekomen in Nederland en had 4 stoelen voor me alleen. Lekker geslapen dus in het vliegtuig. Gezellige kerst en een gelukkig nieuwjaar toegewenst.
gr. vanuit Amsterdam -
25 December 2005 - 11:58
Peter Schilstra:
Hoi, Nicoline en Rudolf
De Kerstkaart is al onderweg, maar hij zal wat laat aankomen. De rest lees je vanzelf wel. Maar leuke foto's en mooi weer daar. Rudolf en Marcel aan de exotische drankjes. Nicolien je hebt daar zeker leuke collega's zoals ik op de foto's kon zien.
Als nog wens ik jullie daar prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar alvast.Groetjes Peter -
26 December 2005 - 10:42
Alle:
He ruud as ik dy foto's sa besjoch wurd ik toch wol wat jaloersk. Hast it fertsjinne tink ik dan mar. Ast werom bist dan mar in pear ekstra roundjes om de fabriek hinne rinne. Jo groeie der wol sa te sjen. Allegeare in goed uteinde!!! En in noch better begjin. -
26 December 2005 - 12:43
Dedde:
He Rudy,
geniet er nog maar even van. Het is hier momenteel petweer. Wel hagel, maar nog steeds geen witte kerst. Wij doen het thuis lekker rustig aan met de kerstdagen, beetje eten/drinken en lekker een filmpje kijken. Nog drie daagjes werken, dan gaan we naar Drente, naar "het land van Bartje". Bij FD gaat alles z'n gangetje. Tot 9 januari, dan kunnen we weer "slap ouwehoere".
Iedereen alvast een goeie jaarwisseling toegewenst en "folle lok en seine!!"