Gezellig weekend!!
Door: Donata en Nicoline
07 December 2005 | Nederland, Amsterdam
Weer een berichtje vanuit het zonnige en relaxte Bonaire! Het bevalt ons hier nog steeds erg goed. De stage verloopt voorspoedig, we raken steeds meer 'ingewerkt' en hebben al veel gezien en mee gemaakt. het onderzoek begint ook steeds meer vorm te krijgen, kortom het loopt allemaal. We raken al aardig ingeburgerd en wennen aan de temperatuur en het tempo van dit land. Soms is het frustrerend als er dingen op z'n antiliaans geregeld worden, maar we zien ook zeker de mooie kanten van deze cultuur en dit land! Zo ook afgelopen weekend...
Afgelopen weekend was het errug gezellig! Zaterdag kwam Peter aan vanuit Curacao, om half 9 's ochtends was hij al geland. Nadat we uitgebreid hadden ontbeten en koffie hadden gedronken zijn we gaan duiken... jaja de eerste duik op Bonaire!! We gingen met z'n drieen; marieke, peter en donata. Samen met een instructrice, want het was alweer even geleden dat marieke had gedoken, dus dit was wel zo safe. Na wat uitleg en het aanpassen van onze 'duik-outfits' gingen we op weg naar een klein strandje dichtbij het centrum. Het was erg leuk, niet heel erg bijzonder, want het was geen bijzondere duikplek, maar toch is het iedere keer weer bijzonder om onder water te zweven.
Ondertussen was Nicoline naar de kapper ('geweldige venezeluaan', 'hij is echt goed', aldus Nicoline...)Het duurde wel erg lang, 3,5 uur, maar het resultaat mag er zijn, een mooie coupe ala Linda de Mol!
Na het duiken is het erg belangrijk om veel te drinken ;) dus gingen we onze vochtbalans aanvullen tijdens het happy hour in city cafe. Hier was het,na wat amstel brights en strawberry margheruita's (schrijf je het zo?) erg gezellig dus besloten we om hier ook maar een hapje te gaan eten.
Zondagochtend was het weer vroeg opstaan, want we hadden een boot gehuurd om wat rond te varen en Klein Bonaire te ontdekken. Het was erg leuk om Bonaire eens van de andere kant te zien. We hebben af en toe een stop gemaakt om van boord te springen en te zwemmen, het was heerlijk weer! Klein Bonaire is echt paradijselijk! Supermooi helder water waarin je de vissen echt goed kunt zien, zelfs vanaf de boot! Hier hebben we gesnorkeld en we wilden graag schildpadden zien, maar helaas, misschien de volgende keer.. later in de middag begon de lucht steeds meer te betrekken en het eindigde in een flinke regenbui. We waren net op tijd weer terug in de haven.
's Avonds heeft peter heerlijk voor ons gekookt, en dan nog zeggen dat ie niet kan koken... ;)
Maandag moesten we weer afscheid nemen... marieke is maandagmiddag weer vertrokken en peter ging 's avonds weer naar huis, nadat ie in 1 dag heel Bonaire heeft bekeken! Voor ons was helaas de werkweek weer begonnen, maar gelukkig is er snel weer een weekend!
Peter en marieke; bedankt voor de gezelligheid!
peter, zoals je ziet is het toch gelukt om jouw foto's te plaatsen. De foto's staan nu wel wat door elkaar.
Liefs ons
07 December 2005 - 10:15
Roosje:
tjeehee, WAT HEB IK GEMIST! zit hier zuchtend jullie foto's te bekijken.. Nicoline je haar zit echt prachtig!! Wow echt leuk! Super dat jullie hebben gedoken, ik ga even ontbijten, straks een late..
Doei lieverds!!! -
07 December 2005 - 12:26
Marieke Tho S:
Wat leuk om de foto's te bekijken! Echt onwerkelijk dat ik nu alweer achter mijn bureau zit! Gatver, ik wil terug! Geniet ervan Donnie en Nico, Nederland blijft er wel! Dikke tut, X -
07 December 2005 - 17:20
Pedro Di Korsow:
Leuk verslag en mooie foto's!!!!!!!!!!!!!!
Roosje en Marieke keep up the spirit daar!!
Aio
Pedro -
07 December 2005 - 18:44
Marcel En Rudolf:
zet de amstel bright maar vast klaar want we komen er aan, tot snel!!!! -
07 December 2005 - 19:28
Sake En Anneke:
Hoi Donata en Nicolien,wateen mooie omgeving waar jullie zijn,de verslagen van jullie zijn echt leuk en de foto,s zijn super, Donata bedankt voor de mooie ansichtkaart. Dikke knuffel xxx -
08 December 2005 - 08:07
Marieke Tho S:
Hey dushi's!! Het is hier echt wennen, heb gisteravond eerst de electrische deken maar in bed geinstalleerd!! Verder alles poco poco! Dikke X Marieke -
09 December 2005 - 10:09
Marieke Tho S:
Hoi schatjes, heb vanochtend een uur in de file gestaan omdat de brandweer staakte, tja zo bekrompen is Nederland nou!! Rudolf en Marcel hele goede reis en geniet ervan!!! Dikke tut Marieke -
09 December 2005 - 14:04
Ambulance Shauffuer:
waoooo jullie zein echt sexy mmm lekker shatjes -
09 December 2005 - 20:33
Harma:
Hoi Dames
wat wordt er bedoeld met de :Ondertussen was Nicoline naar de kapper ('geweldige venezeluaan', 'hij is echt goed', aldus Nicoline...)Het duurde wel erg lang, 3,5 uur, Vooral die 3,5 uur
groetjes Harma -
09 December 2005 - 20:38
Donata:
Hoi harma, die 3,5uur?? dat ze 3,5 uur bij de kapper had gezeten, van 15 uur tot 18.30! Alles gaat hier lekker relaaaxed! -
10 December 2005 - 08:33
Marieke De Vries:
He Dames, Alles goed dus lees ik wel!! Nico: Wat zit je haar mooi!! Ik heb Rudolf "Mocona" en nog wat haarcremetjes meegegeven!!! Veel plezier samen met Rudolf en Marcel. Dikke kus uit Balk xxxx -
10 December 2005 - 09:12
Remco:
Hallo Dames < ik heb nu pas gezien dat jullie een website hebben leuk zeg. Volgens mij hebben jullie het wel naar de zin daar. Jammer dat ik niet even langs kan komen.Is jullie stage alweer klaar of komen jullie met de kerst naar Nederland???? E dames zijn jullie verwachtingen overtroffen?
Is het echte onderzoek welvan de grond gekomen of moet dit later nog eens worden onderzocht??/ Jullie begrijpen dat alleen echte onderzoeksresultaten geaccepteerd worden? Het gaat om empirische bevindingen ......... NOu ik hoor het wel groetjes uit dit kikkerlandje remco -
15 December 2005 - 07:40
Marieke Tho S:
Hoi schatjes! Alles goed daar? Het is stil aan de overkant...Komt er ook weer es wat nieuws op de site??! Wacht met spanning af! Veel plezier en groeten aan iedereen!! Dikke tut Marieke -
15 December 2005 - 10:30
Marieke De Vries:
Heee Sis, ik ben het helemaal eens met het berichtje van de andere Marieke. Ik kijk ook echt uit naar wat Bonaire nieuws en pictures natuurlijk. Ik begrijp dat jullie het druk hebben en Rudolf en jij zijn natuurlijk uitgebreid de schade aan het inhalen hahah. Hopelijk tot snel, Kus Marieke -
15 December 2005 - 13:44
Jorn:
PFFFF Ja man, ik was net 1 minuut van het twee persoonsbed af en hupla daar lagen ze al.....
Als ze klaar zijn, zullen ze vast wel tijd hebben voor een nieuw berichtje, maar jullie willen ook echt niet alles weten hoor wat hier gebeurt.... -
15 December 2005 - 20:26
Arie:
Zo is het feestbeest gearriveerd. Ik drink zaterdag een pilsje op je. Denk erom niet te bruin worden anders pas je niet in de groep.