Eiland verkennen en relaxen!
Door: Donata en Nicoline
03 November 2005 | Nederland, Amsterdam
daar zijn we weer! Even weer een update wat we hebben meegemaakt! Het is hier heerlijk weer dus zijn we gisteren weer naar het strand geweest, deze keer naar " Edens beach" , hier kun je prachtig snorkelen. Echt, geweldig ik (donata) had het gevoel in een aquarium rond te zwemmen, echt prachtige kleuren! Op dit strand is ook een webcam, we lagen voor de webcam en onze boys konden ons zien liggen, is dat niet grappig? Wat een mogelijkheden heb je toch als je zo ver weg bent (sms/ mail/ msn/ webcams) zo lijkt het alsof we toch nog een beetje dichtbij zijn. 't is toch wennen om zover weg te zijn. Maar het gaat steeds beter, we vermaken ons prima. Met de huisgenoten gaat het ook goed, erg gezellig en we hebben al een schoonmaakrooster, (Nicoline kan zich helemaal uitleven) net een studentenhuis, erg leuk! We hebben al 2 kakkerlakken in huis gehad, echt goor! En een muis (ieeeks!) maar dankzij stephanie met de bezem zag die al snel 'het licht'. Verder zijn hier veel leguanen, gewoon in de tuin en bij het strand, deze zijn wat brutaal, ze klimmen op je stoel als je daar een broodje eet, niet echt leuk, maar ze doen niks hoor! Gistermiddag hebben we nog wat over het eiland rondgereden. Nicoline heeft Henny Huisman en wou bij hem op bezoek voor een bakje koffie. Helaas konden we z'n huis niet vinden, maar wel veel andere villa's gezien (van VIP's?) zie de foto's... Met name dat paarse/turqoise huis, geweldig toch!
vanochtend hadden we om 9 uur een afspraak bij het ziekenhuis, we hebben ons al goed aangepast want we waren een half uur te laat. De auto liet ons wederom in de steek. Dus maar weer een lift, deze keer in een mooie pick-up achterin, echt lachen! Onderweg kwamen we Jorn nog tegen zwoegend op de fiets (haha..)In het ziekenhuis hadden we een gesprekje met een medewerkster van p en o en hebben we een rondleiding gehad. We zijn echt aan iedereen voorgesteld, van technische dienst medewerker tot ok- assistent. Echt grappig, alles is heel persoonlijk en iedereen kent elkaar. We voelden ons erg welkom en we kregen het idee dat ze heel veel van ons verwachten, ze kwamen steeds met ideeen waar we misschien wel wat mee kunnen. We gana maandag beginnen, met 2 0f 3 dagen in het verpleeghuis om er even in te komen en een aantal dagen bij de thuiszorg. De week erna beginnen we in het ziekenhuis. We gaan tot het einde van het jaar in de zorg om onze verpleegstage te halen en daarna verder met het onderzoek/ afstudeerproject. We hebben veel zin om te beginnen, hebben we ook wat afleiding. Nu nog even genieten van de vrije tijd! We gaan vanmiddag naar het strand en het weekend gaan we met z'n allen met auto (als ie het weer doet!) het eiland wat verkennen. Jullie zien het wel weer!
Ayo!
03 November 2005 - 18:32
Marieke De Vries:
Zo dat is leuk zo'n kennismaking, toch anders dan wat jullie hadden verwacht. Lekker bakken vanmiddag. Liefs Marieke -
03 November 2005 - 18:40
Aukje:
He Donata,
Jeetje, je ziet er nu al erg bruin uit zo op de foto's...en het is pas jullie eerste week! Dat beloofd nog wat voor de komende maanden. Het ziet er wel naar uit dat jullie lekker aan het genieten zijn! Dat is mooi! Geniet er nog maar lekker van voordat de stage echt begint!
Knuffel! -
03 November 2005 - 18:42
Rudy:
Erg leuk dat jullie zo welkom zijn. Ook weer mooie foto's. Veel succes volgende week op stage.
X
Rudy -
03 November 2005 - 21:46
Pedro Di Korsow:
Ziet er allemaal super uit - ga snel weer duik nemen hier en kom dan hopelijk snel bij jullie -want onder water schijnt Bonaire het allermooist te zijn! Leuke foto's - We belluh!!! -
03 November 2005 - 21:59
Pap En Mam Donaat:
Jullie zijn al aardig vekleurd zo te zien, geniet er nog maar van voordat het echte werk begint.groetjes je pap en mam -
04 November 2005 - 09:03
Marieke Tho S:
Prachtige foto's man! Roos en ik brengen jullie wel naar het werk, kunnen wij die Sisi-bak mooi lenen!!
XX Marieke -
04 November 2005 - 09:50
Judith:
Hoi Donaat, leuke foto's hoor, lekker genieten zeg! Fijn weekend en succes maandag. x Judith -
04 November 2005 - 16:55
Wilm:
Hallo zussie. mooi eilandje. heimwee moeten jullie niet hebben. want het is hier echt herfst. Ps. Wat een grote bus rij je in zeg!! hahaha -
04 November 2005 - 20:53
Sake En Anneke:
hoi Donata en Nicolien,fijn om te weten dat het steeds beter gaat,nog even en je bent helemaal ingeburgerd op Bonaire, haha. ook deze keer weer mooie foto,s. knuffel en lieve groetjes. baybay -
05 November 2005 - 10:42
Henkie:
Hee Zus!!
Zo te horen gaat het wel prima daaro! En aan de foto's te zien is het daar een stuk mooier dan het (blader)regen-land hier! Als het allemaal goed loopt zie ik je gauw daar! heb er erg veel zin in. Rustig aan en veel plezier, denk aan je hoor!
Groetjes en een kus, je kleine broertje! -
05 November 2005 - 10:43
Henkie (jaja Alweer..):
Nog even aanvulling: Sorry dat ik lange tijd niets van me heb laten horen. was de hele week weg op oefening in duitsland. (volg. week ook weer) Maar je hoort snel genoeg weer van mij! Doei! -
06 November 2005 - 05:35
Nicoline En Donata:
hallo allemaal, we zitten nu in city-cafe, de plaatselijke kroeg, gezellig hoor. het is half 2 's nachts. Morgen meer.... Doei, veel liefs van ons. Henkie, je bent een schatje!! En Marcel bedankt voor de oranje tas, we gebruiken hem veel Kus vanuit het zonnige bonaire!! Hoewel...vandaag veel regen gehad, korte heftige buitjes! Kussss -
06 November 2005 - 17:39
Christien De Jager:
Hoi, Zo te zien gaat het goed met jullie. Jullie hebben er al weer één week opzitten. Fijn dat jullie even de tijd hadden om een beetje te wennen. Morgen begint het dus echt. Erg leuk om op deze wijze jullie avontuur te volgen. Succes morgen. Groetjes, Christien -
09 November 2005 - 12:54
Oma Spijker:
Hallo Nicoline.
Heb je fotos bekeken,kon het alleen niet zo goed zien. We gaan vanmiddag op bezoek bij een oom en tante. groetjes van Oma, tot ziens.