aankomst en dag 1 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van donataennicoline - WaarBenJij.nu aankomst en dag 1 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van donataennicoline - WaarBenJij.nu

aankomst en dag 1

Door: Donata en Nicoline

Blijf op de hoogte en volg

01 November 2005 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

Bedankt voor jullie lieve reacties, de eerste dag was erg zwaar, maar het gaat nu alweer een stuk beter. We hebben wat kunnen slapen (mede dankzij nicoline's oxazepammetje!), toch wel spannend allemaal. Het huisje is heel erg schattig, zie de foto's (als het goed gaat). Nicoline heeft al erg stoer in onze auto gereden, vandaag wou die niet starten, maar dankzij een aardige antiliaan zijn we toch in het centrum aangekomen. Verder hebben we nog niet zoveel gezien, we gaan vanmiddag naar het strand, we moeten ook bruin worden natuurlijk! We zijn van plan om vanmiddag ook even naar het ziekenhuis te gaan om kennis te maken, we hebben helaas nog niets gehoord. Best raar, we hebben niet echt het idee dat we verwacht worden ofzo. Maar ja eigen initiatief zal vast gewaardeerd worden.

Gisteren hebben we kennis gemaakt met onze huisbaas, meteen (geprobeert) om het een en ander te regelen, zoals internet en een ander bed voor Donata, zij slaapt op een ziekenhuis bed, niet echt comfortabel! De gasten die op bezoek komen zijn geen probleem, het is wel wat krap hoor, wij hebben erg kleine kamers, dus roos en marieke; luchtbedden meenemen! Dan kunnen jullie prima in de huiskamer slapen. We zitten toch meestal in de tuin.

Ik (donata) ga nu proberen foto's te plaasten, hoop dat 't goed gaat,

we laten snel weer wat van ons horen en proberen zoveel mogelijk foto's te maken zodat jullie een goede indruk kunnen krijgen hoe het hier is.

Heel veel liefs en een dikke knuffel van de twee ' blondies'

• 01 November 2005 - 15:51

Rudy:

Leuke foto's, ja.

Ziet er gezellig uit in de tuin. Grappig busje. Wel krappe kamertjes.

Moet ik hier trouwens nou echt op staan?

Als je meer ruimte nodig hebt voor de foto's, moet je het even laten weten.

Veel plezier op het strand en op stage.

-x-
    Rudy

• 01 November 2005 - 15:55

Donata:

Het is gelukt!!! De foto's staan erop! We hebben trouwens ook allebei een ander (antiliaans) tel. nummer, we mailen het jullie, als je 'm niet hebt mail ons even dan krijg je het nummer!

• 01 November 2005 - 15:56

Donata:

En natuurlijk kus voor ruud! x

• 01 November 2005 - 15:56

Nicoline:

Ook een kus voor mijn Ruud! X

• 01 November 2005 - 16:11

Rudy:

Nou zeg. Ik ben zonder hoofdletter. Toch een kus terug hoor.

• 01 November 2005 - 17:23

Jacqueline:

he donaat en vriendin van donaat, het ziet er erg antiliaans uit! hebben jullie ook een airco op de kamer? of moet je met een fannetje slapen? zo te lezen is het eerste aanzien met bonaire wel leuk! hoe vind je het zh? enne
    de zee...... al gesnorkeld?? het is hier nu koud, de houtkachel heb ik vandaag zelfs aanmoeten doen....brrrrr dan liever zon en 30 graden of niet dan, groetjes Jacqueline

• 01 November 2005 - 17:24

Nico's Zussie:

He Sis, alles goed daar?
    Wat een leuke foto's allemaal. Ik zal Mama zo even bellen of ze nog zin heeft om ze even te bekijken. Fijne dag verder.
    Kus Marieke

• 01 November 2005 - 18:20

Sake En Anneke:

hoi Donata en Nicoline,leuk huisje en vrolijke kleuren op Bonaire geniet ervan leuk zo met die foto,s. een knuffel en de groetjes

• 01 November 2005 - 19:30

Janny, Wendel En Jolien:

Lieve Nicoline.
    We waren blij om erbij te zijn op schiphol vlak voor je vertrek! De foto's zijn erg leuk geworden, helaas kunnen we ze niet plaatsen op je site! Heel veel plezier/succes de komende tijd! Je bent er nog maar net, maar we kijken nu al weer uit naar een gezellig weekendje weg met z'n viertjes, dus...afscheid nemen bestaat niet!!
    Dikke knuffel..
    Janny, Wendel en Jolien

• 01 November 2005 - 21:44

Johanna (mam):

Hallo, Donata en Nicolien,
    fijn dat jullie goed zijn aangekomen, mijn vorig bericht was niet goed gegaan, hoop deze wel.o,ook al pech met de auto, hahaha, maar goed dat de antilianan zo behulpzaam zijn.
    Wat een popperig huisje, hahaha, straks denkt Rudy, Donata moet zich hier ook thuis voelen en dan is alles roze:))
    Groetjes, en veel plezier. Mam, Harm, Alice

• 02 November 2005 - 08:43

Marieke:

Kan niet wachten!!!!!!
    En Nicolien Dobbelsteen, de Glorix zit al in de koffer hoor!! Tot over 15 dagen, xx Marieke

• 02 November 2005 - 11:51

Arie En Annie:

Lieve dames, gelukkig zijn jullie goed aangekomen en alles ziet er mooi rose uit.Wehebben de foto's ook al bekeken en die waren erg mooi.
    Groetjes van ons allen.Doei.

• 02 November 2005 - 12:46

Judith:

Leuke foto's hoor! Fraai huis, net een barbiehuis.
    Veel plezier!
    X Judith

• 02 November 2005 - 14:06

Jorn:

OH Ruud had ik vanacht aan de telefoon zeker? haha. Het drong allemaal eerst niet tot me door...
    Tja de auto...... Jullie leren de "start-gebruiksaanwijzing" snel genoeg. Donata kent hem zelfs al!!! Het is en blijft een superautootje (klop klop).
    En even voor het broertje van donata die de muziek op de laptop heeft gezet: THANX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt SUPER! Dat miste ik hier echt!

Nou zie jullie vanavond welweer!
    Groetjes